понеділок, 31 грудня 2018 р.

Бажаю щирих посмішок
Й сердечного тепла,
У Новім році вам багато
Щастя, ніжності й добра!


На Свині закінчується 12-річний цикл східного календаря. Простіше кажучи, приходить пора підводити підсумки: примириться з ворогами, пробачити минулі розбіжності, віддати всі борги і зважитися на те, що раніше здавалося страхітливим. Свиня допоможе з реалізацією планів, адже це саме добродушне, чесне, контактна і чутливе тварина. Напевно, саме тому більшість перестане мучити себе думками про віддаленому майбутньому, і почне цінувати кожну мить нинішнього буття.

За словами астрологів, господиня року постарається з кращого боку відбитися на всіх сферах життя: особистої, ділової, фінансової та інших. Осторонь не залишиться ніхто – Свиня постарається направити «на шлях істинний» навіть найбільш зневірених осіб. Саме в 2019 році багато зважаться змінити звичну сферу діяльності, переїдуть жити в інше місто або навіть країну, а також спробують налагодити особисте життя.

Під вплив настільки впевненої покровительки, буде досить легко викорінити почуття страху і невпевненості у власних силах. В першу чергу такий підхід позначиться на відносинах з протилежною статтю – другі половинки відшукають навіть ті, хто вже і не розраховував на таку прихильність долі. Ось тільки немає ніякої гарантії, що довгоочікувані відносини збережуться надовго. Вся проблема криється в самому символі 2019 року – Свиня вельми поверхнево ставиться до почуттів. Не варто загострювати на цьому факті особливу увагу – прийшла пора навчитися з легкістю відпускати від себе людей. На подружніх парах цей факт ніяк не відіб'ється, а швидше навпаки – люди будуть намагатися з усіх сил зміцнити існуючу зв'язок.

Аналогічна легкість буде проглядатися і в поглядах на фінансову сторону буття – гроші почнуть дуже легко прибувати, але ось відкласти їх на потім просто не вийти. Непогане рішення – позичати не надто великі суми. Відкривати ж брати великі кредити або позички суворо заборонено – повернути кошти буде дуже важко.

Особливої уваги потребує сфера здоров'я. Справа в тому, що свиня вельми поверхнево відноситься до різних симптомів виникають болячок, а тому багато хто навіть не помітять виникнення якого-небудь хронічного захворювання.

Загалом 2019 рік характеризується, як дуже легкий – все що замислюється, обов'язково збудеться навіть без титанічних зусиль.

Немає коментарів:

Дописати коментар